fbpx
 • uniek-overnachten-nederland

  OETDOOR

  SCANDINAVIË EXPERIENCE IN DE ACHTERHOEK

  Verblijf in een sfeervolle Scandinavische ingerichte bell-tent, de Waard tipi tent of stuga bij ons op het Oetdoor-camp. Tukken in het groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampuur en in de hottub en sauna

  winter-kamperen-achterhoek

  Wat dacht je van donkere avonden bij het kampvuur, (wild) stoofpotjes van houtvuur, mountainbiken en hiken in de winterse landschappen, winter kanoën, neem een frisse duik of compleet ontspannen in onze wildernisspa met hottub en sauna.
  Binnenkort online voor 2022/2023

  Unieke-vergader-locatie

  Een unieke locatie om in de buitenlucht voor vergaderingen, trainingen, retraites etc. Breaks van streekproducten en open vuur en after works met je collega’s bij het kampvuur.

  Verblijf met je eigen tent, caravan of camper op 1 van onze kampeerveldjes. Het is met een groep mogelijk een eigen veldje af te huren en kom je met je tent, dan kan je ook kiezen voor ons gezellige trekkersveldje

  Een gezellige middag of avond met z’n 2-en of met een groepje vrienden genieten in onze Scandinavische hottub en sauna.

  Retraites, yoga-weekenden, workations maar ook vrijgezellenfeestjen of het jaarlijkse uitje met vrienden. Huur ons hele sami-veld of tipi-veld af voor jouw outdoor beleving!

  OETDOOR

  Kom d’r oet!

  Het Scandinavische buitenleven in het groene, nuchtere en gastvrije Achterhoek

  WAT IS OETDOOR?

  Dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat.

  Unieke overnachtingen in Scandinavische accommodaties, een échte wildernis spa met hottub en sauna of verblijf met je eigen kampeermiddel op ons kampeerterrein.

  Op ons terrein is het ook mogelijk een meetings en events in de buitenlucht te organiseren. Je kan onze gehele locatie afhuren.

  Het Scandinavische allemansrecht met gratis gebruik van onze kano’s, sups en kajaks aan en ook mag je gebruikmaken van onze speciale pannen voor op kampvuur.

  Een laagdrempelig concept om d’r oet te gaan! Even terug naar de basis en samen genieten van het buitenzijn aan het kampvuur.

  Klaar voor het Oetdoor avontuur?

  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by