• OETDOOR

  HIER STAAT DE DEUR(E) ALTIJD LOS

  Kampvuur-Dutch Oven-Nacho

  Samen met vrienden of collega’s leren vuurmaken zonder lucifer of aansteker en heerlijke maaltijden bereiden op kampvuur in Dutch Ovens en ander gietijzer. Aanschuiven maar…

  kinder-feestje-outdoor

  Stoere outdoor kinderfeestjes, die niet alleen heel leerzaam zijn maar ook nog eens heel lekker.

  paradise-found_Grillhut-aanzicht

  Een unieke locatie om in de buitenlucht te vergaderen. Lunch breaks in de buitenlucht en after works met je collega’s bij het kampvuur.

  unieke-overnachting-achterhoek

  Verblijf in een sfeervolle Scandinavische ingerichte bell-tent bij ons op het Oetdoor-camp of met je eigen kampeermiddel op ons sami-veld. Tukken in het groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampuur en in de hottub.

  paradise-found_Wildernis-spa

  Een gezellige middag of avond met z’n 2-en of met een groepje vrienden genieten in onze Scandinavische hottub.

  Regelmatig worden er door ons evenementen georganiseerd zoals een outdoor cinema of kampvuurconcertjes. Het is ook mogelijk onze grill-hut te huren voor eigen (kook)workshops

  OETDOOR

  Kom d’r oet!

  Het Scandinavische buitenleven in het groene, nuchtere en gastvrije Achterhoek

  WAT IS OETDOOR?

  Dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat… Outdoor cooking workshops (voor vrienden, collega’s, vrijgezellenfeestje etc.), stoere kinderfeestjes, unieke overnachtingen, een échte wildernis spa en toffe meetings en events in de buitenlucht.

  Een laagdrempelig concept om d’r oet te gaan! Even terug naar de basis en samen genieten van het buitenzijn aan het kampvuur of in de hottub.

  Naast dat je onze accommodatie en workshops met een eigen groepje/ familie kan boeken, organiseren we ook regelmatig toffe evenementen om mensen samen te laten komen op ons oetdoor-camp.

  ‘Te gek, stoer, helemaal van deze tijd, avontuurlijk” zijn woorden die ons als eerste te binnen schieten als we terugdenken aan het kinderfeestje van onze dochter.’

  Ellen

  ‘Met 8 meiden van 8 en 9 jaar oud twijfelden we van te voren heel eventjes of een echt outdoor feestje wel aan hen besteed was. Die twijfel werd echter meteen weggenomen bij aankomst. Er stond een tent klaar, het vuurtje was al aan en de meiden konden zich in de tent opwarmen bij het kacheltje, onder een dekentje. Ze vonden het super knus en gezellig, al nippend van de warme chocolademelk werden de cadeautjes voor de jarige uitgepakt.’

  We vonden het een zeer geslaagd feestje, anders dan standaard. Manon is heel gastvrij en vriendelijk, we raden het zeker aan om bij haar een workshop of feestje te boeken.