fbpx
 • uniek-overnachten-nederland

  OETDOOR

  SCANDINAVIË EXPERIENCE IN DE ACHTERHOEK

  Verblijf in een sfeervolle Scandinavische ingerichte bell-tent, de Waard tipi tent of stuga bij ons op het Oetdoor-camp. Tukken in het groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampuur en in de hottub en sauna

  winter-camping

  Wat dacht je van donkere avonden bij het kampvuur, (wild) stoofpotjes van houtvuur, mountainbiken en hiken in de winterse landschappen, winter kanoën, neem een frisse duik of compleet ontspannen in onze wildernisspa met hottub en sauna.
  1 december tot 28 januari 2024

  Unieke-vergader-locatie

  Een unieke locatie om in de buitenlucht voor vergaderingen, trainingen, retraites etc. Breaks van streekproducten en open vuur en after works met je collega’s bij het kampvuur.

  Verblijf met je eigen tent, caravan of camper op 1 van onze kampeerveldjes. Het is met een groep mogelijk een eigen veldje af te huren en kom je met je tent, dan kan je ook kiezen voor ons gezellige trekkersveldje

  Een gezellige middag of avond met z’n 2-en of met een groepje vrienden genieten in onze Scandinavische hottub en sauna.

  Retraites, yoga-weekenden, workations, hei sessies of bedrijfsevenementen. Door de week is het mogelijk om als groep te komen en in het weekend enkel mits het volledige terrein wordt verhuurd of het bosveld (altijd in overleg). In de winter maken we uitzonderingen voor groepen met een toegevoegde waarde aan ons terrein en concept.

  OETDOOR

  Kom d’r oet!

  Het Scandinavische buitenleven in het groene, nuchtere en gastvrije Achterhoek

  WAT IS OETDOOR?

  Dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat.

  Unieke overnachtingen in Scandinavische accommodaties, een échte wildernis spa met hottub en sauna of verblijf met je eigen kampeermiddel op ons kampeerterrein.

  Op ons terrein is het ook mogelijk een meetings en events in de buitenlucht te organiseren. Je kan onze gehele locatie afhuren.

  Het Scandinavische allemansrecht met gratis gebruik van onze kano’s, sups en kajaks aan en ook mag je gebruikmaken van onze speciale pannen voor op kampvuur.

  Een laagdrempelig concept om d’r oet te gaan! Even terug naar de basis en samen genieten van het buitenzijn aan het kampvuur.

  Klaar voor het Oetdoor avontuur?

  WAT MAAKT OETDOOR EEN SCANDINAVIË EXPERIENCE

  We zijn geen Disney of Madurodam. Natuurlijk vind je op ons terrein de Zweedse rode huisjes, maar we willen vooral het gevoel van Scandinavië uitstralen. Een gevoel wat ook heel goed matcht bij ons Achterhoekers (het gemoedelijke (neugelijk/hygge), maar ook het ruwe buitenleven). En nee, we zitten niet in een bos maar geloof mij, in Scandinavië hebben ze ook weilanden 😉

  In Scandinavië kennen ze het allermansrecht en in de Achterhoek laten we de deur ‘los’. We geloven in de goedheid van onze gasten en vertrouwen erop dat iedereen netjes omgaat met onze en elkaar zijn spullen, en terugzetten wat je hebt gepakt.

  Daarnaast geloven we niet in slecht weer. Als het aan ons ligt kan je het gehele jaar door recreëren als je je maar goed hebt voorbereid. Ben je het daar (nog) niet mee eens, of heb je het ’s nachts toch nog wat te koud? In de receptie kunnen we je alle tips geven!

  We houden net als in Scandinavië van lokaal en eerlijk en is ons motto (en die van Pippi Langkous) ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan’. Dat kan je terugvinden in de kampvuurtjes die je zelf mag aansteken, het hout dat je kan kloven, kanoën/suppen/ kajakken en een koude dip in het meer tegenover de camping. Probeer het eens eerst zelf, dan zie je dat je meer kan dan je denkt.

  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by