fbpx
 • info@oetdoor.nl | Dagelijks 10:00 tot 17:00 uur 0573-745007 |
 • OETDOOR

  WE GAAN VERHUIZEN! Lees hieronder meer

  Verblijf in een sfeervolle Scandinavische ingerichte bell-tent of De Waard tipi tent bij ons op het Oetdoor-camp. Tukken in het groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampuur en in de hottub.

  winter-kamperen-nederland-

  Wat dacht je van donkere avonden bij het kampvuur, (wild) stoofpotjes van houtvuur, mountainbiken en hiken in de winterse landschappen, winter kanoën, neem een frisse duik of compleet ontspannen in onze wildernisspa met hottub en sauna.
  27 december 2021 t/m 6 maart 2022

  Een unieke locatie om in de buitenlucht voor vergaderingen, trainingen, retraites etc. Breaks van streekproducten en open vuur en after works met je collega’s bij het kampvuur.

  Verblijf met je eigen tent of camper op ons samiveld. We hebben 6-8 plekjes met vuurplaatsen en picknickbankjes voor het echt Sami community gevoel.

  Een gezellige middag of avond met z’n 2-en of met een groepje vrienden genieten in onze Scandinavische hottub.

  Retraites, yoga-weekenden, workations maar ook vrijgezellenfeestjen of het jaarlijkse uitje met vrienden. Huur ons hele sami-veld of tipi-veld af voor jouw outdoor beleving!

  OETDOOR

  Kom d’r oet!

  Het Scandinavische buitenleven in het groene, nuchtere en gastvrije Achterhoek

  WAT IS OETDOOR?

  Dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat… Unieke overnachtingen een in Scandinavisch ingerichte tipi-tent, een échte wildernis spa, verblijf met je eigen tent of camper op ons sami-veldje en toffe meetings en events in de buitenlucht.

  Een laagdrempelig concept om d’r oet te gaan! Even terug naar de basis en samen genieten van het buitenzijn aan het kampvuur of in de hottub.

  Klaar voor het Oetdoor avontuur?

  ‘Te gek, stoer, helemaal van deze tijd, avontuurlijk” zijn woorden die ons als eerste te binnen schieten als we terugdenken aan het kinderfeestje van onze dochter.’

  Ellen

  ‘Met 8 meiden van 8 en 9 jaar oud twijfelden we van te voren heel eventjes of een echt outdoor feestje wel aan hen besteed was. Die twijfel werd echter meteen weggenomen bij aankomst. Er stond een tent klaar, het vuurtje was al aan en de meiden konden zich in de tent opwarmen bij het kacheltje, onder een dekentje. Ze vonden het super knus en gezellig, al nippend van de warme chocolademelk werden de cadeautjes voor de jarige uitgepakt.’

  We vonden het een zeer geslaagd feestje, anders dan standaard. Manon is heel gastvrij en vriendelijk, we raden het zeker aan om bij haar een workshop of feestje te boeken.