fbpx
 • OETDOOR

  Omgeving

  Wat is er te doen in de omgeving

  WAT IS ER TE DOEN IN DE OMGEVING

  De Achterhoek heeft veel te bieden, wij hebben een paar tips voor jou op een rijtje gezet!

  Erve Brooks
  Erve Brooks is een pannenkoekenboerderij in Gelselaar. Hier kun je niet alleen terecht voor pannenkoeken, maar je kan er een dagje uit van maken. Erve Brooks heeft activiteiten voor jong en oud zoals een blotevoetenpad, avonturenpad, museumboerderij, klompenpad, rodeostier rijden, tafelvoetbalspel en nog veel meer! Erve Brooks is ongeveer een kwartier rijden vanaf Oetdoor.

  Neem een kijkje op de website voor meer informatie: https://www.erve-brooks.nl/

  Hof van Eckberge
  Breng een bezoekje bij de dieren die leven in de dierentuin van Hof van Eckberge. De dierentuin heeft ruim 20 diersoorten uit landen over de hele wereld. Naast de dierentuin is er ook nog een belevingspark voor kinderen om te spelen, binnen en buiten! Ook is er een mogelijkheid om te bowlen, lasergamen en bij mooi weer te genieten in het waterpark!

  Ticket reserveren of opzoek naar meer informatie? Kijk op de website https://www.hofvaneckberge.nl/

  Versboerderij Daalwiek
  Op zoek naar verse lokale producten? Ga op bezoek bij de winkel van de boerderij Daalwiek. Een boerderijwinkel dat eigen producten verkoopt, zoals verse frites, fruit, jam, honing, mosterd en droge worst. In de zomer kun je ook naar de bloemrijke tuin en even een tussenstop nemen van de fiets- of wandeltocht aan een gezellige picknick tafel.

  Kijk voor openingstijden van de winkel op de website https://www.daalwiek.nl/

  Bier proeven bij Proeflokaal Borculo
  Bij het Proeflokaal01 kunt u verschillende speciaalbieren proeven. De bieren die hier worden aangeboden zijn zelf gebrouwen in de brouwerij ‘Heeren van Borculo’, maar ook van lokale brouwerijen zoals bijvoorbeeld Davo bieren en Bronkhorster Brewing Company.

  Combineer het bier proeven met een hapje eten en reserveer een tafel bij Proeflokaal01: https://www.proeflokaal01.nl/

  Wijnhoeve Kunneman
  Bij Wijnhoeve Kunneman kun je terecht voor een lekker wijntje of neem een fles wijn uit de Achterhoek mee om als cadeau te geven. Maar bij de Wijnhoeve Kunneman kun je ook een arrangement boeken om meer te weten te komen over de wijn en proef verschillende soorten wijn.

  Een arrangement boeken? Boek via de website van de Wijnhoeve Kunneman https://www.wijnhoevekunneman.nl/index.php

  HERTenHoeve De Lavei
  Een speciaal stukje Achterhoek proeven? Ga op bezoek bij De Lavei, een HERTenHoeve dat is gespecialiseerd in hertenvlees. Op de hoeve bent welkom voor een rondleiding, een kopje koffie of een bezoekje aan onze winkel.

  Kijk op de website voor recepten met hertenvlees en meer informatie over het bezoeken van de HERTenHoeve: https://www.delavei.nl/

  Klimbos in Ruurlo
  Klimbos Achterhoek is een actief dagje uit. Het park zit vol met avonturen voor jong en oud. Wel is het belangrijk dat je ouder bent dan 6 jaar en langer dan 1,20 meter. Er is een tokkelroute, moeilijke overgangen en grote netten! Kies zelf een van de 8 klimroutes en bepaal zelf hoe hoog jij wilt gaan.

  Koop je ticket via de website https://klimbos.nl/locaties/achterhoek/

  Silo Art Tour
  Ontdek de Achterhoek door een Silo Art Tour. Verspreid door de Achterhoek, in Aalten, Winterswijk, Lochem, Bronckhorst, Doetinchem en Oude Ijsselstreek, zijn er beschilderde silo’s te zien wat het verhaal van de regio verteld. Het laat zien dat de Achterhoek innovatief, ondernemend en creatief is!

  Kijk voor meer informatie op de website https://siloarttourachterhoek.nl/

  Ultimate Adventures

  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by