fbpx
 • OETDOOR

  D’r op OET!

  Ons Oetdoor Camp in het groene, nuchtere en gastvrije Achterhoek

  MOUNTAINBIKEN

  In de omgeving is er een gevarieerd aanbod voor MTB-routes. In de Achterhoek zijn ze druk bezig met de routers vernieuwen en er zijn al 10 routes, van samen ruim 200 km, die een flinke upgrade hebben gehad. De routes zijn voor iedereen; als je een getrainde mountainbiker bent of voor het eerst wil mountainbiken. Er zijn verschillende landschapstypen en routeniveaus, dus voor ieder wat wils.

  In de Achterhoek wordt, in samenwerking met ‘singletrackkoning’ Patrick Jansen en vele vrijwilligers hard gewerkt aan een flinke upgrade van de MTB-routes. Nu al vind je er meer dan tweehonderd kilometer aan routes. Vanaf onze camping kan je de ‘Borculo-route’ (groen) oppakken welke start vanaf Ultimate Adventures (ook mountainbike verhuur). Vanaf deze groene route kan je de route van de Lochemse berg (paars – top 10 van Nederland) of de route van Ruurlo (blauw). Op de website van outdoorachterhoek.nl staan nog meer toffe routes en arrangementen. In onze receptie kan je een gratis MTB-kaart ophalen.

  Neem een kijkje op de website van Outdoor Achterhoek voor de geschikte route voor jou.

  Bij Oetdoor hebben wij 2 mtb’s die wij verhuren. Voor meer mtb’s kun je terecht bij Ultimate Adventures.

  GRAVELBIKEN

  Waar de verharde weg ophoudt begint het avontuur voor de gravel biker. Ga ‘oerend’ onverhard’ door de Achterhoek, voel de steentjes knisperen onder je banden en stuur over de beste ondergrond op de oude tractorpaden en gravelstroken. Via outdoorachterhoek.nl vind je verschillende routes

  Op de website van Outdoor Achterhoek staan al verschillende mooie routes voor jou klaar!  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by