• GAAT OOK DOOR BIJ REGEN

  OUTDOOR

  COOKING

  INBEGREPEN

  • Leren vuur maken zonder lucifer of aansteker
  • Koken met streekproducten
  • Workshop koken op kampvuur (met 3-gangendiner)
  • Gezamenlijk dineren aan een sfeervolle lange tafel
  • Fris, Achterhoekse wijn en Achterhoeks bier, koffie/thee inclusief

  JA, IK WIL DIT DOEN

  Wil jij graag deze workshop doen? Dat kan! Vul hieronder je gegevens en gewenste datum in en we nemen snel contact met je op.
   TOCH NOG WAT MEER INFORMATIE?

   Dat kan! Neem dan even contact met ons op!

   OUTDOOR COOKING INFORMATIE

   Min 6 personen

   Max 14-20 personen

   Duur 4 uur

   Prijs €55,- p.p.

   Een uniek outdoor uitje samen met collega’s, vrienden of vrijgezellendag? Samen bereiden we in 4 uur tijd een heerlijke 3-gangenmaaltijd voor op kampvuur. We gebruiken Dutch Ovens en ander gietijzer voor de authentieke smaak. Samen bezig, niet te actief, iedereen kan deelnemen en met een lekker resultaat. 

   Om te kunnen eten, hebben we vuur nodig. Natuurlijk gaan we dit niet doen met een lucifer of aansteker. Eerst is het tijd om hout te zagen op de bok en te kloven. Vervolgens probeert iedereen een vuurtje te maken met een échte vuurstick. Lukt je dat? Dan kan je overleven in de wildernis (toch handig om te weten). Lekker back to basic!

   Vervolgens verzamelt elk team zijn ingrediënten voor de gekozen gang. Met een biertje of wijntje in de hand zorgen we ervoor dat de maaltijden op kampvuur worden bereid. Vervolgens is de lange tafel mooi gedekt en tijd. Aanschuiven maar…

   Voor onze workshops maken we gebruik van producten uit de streek en eigen bodem.
   De ideale starttijd is om 15:00/16:00 uur.

   Combineer deze toffe activiteit in combinatie met een overnachting in 1 van onze sfeervolle ingerichte scandinavische bell-tenten en onze wildernis-spa.

   Speciale prijzen
   Kinderen tot 12 jaar €25,- p.k.
   Iedereen die geen alcohol drinkt €49,- p.p.

   Grotere groepen zijn mogelijk in overleg.

   ‘Te gek, stoer, helemaal van deze tijd, avontuurlijk” zijn woorden die ons als eerste te binnen schieten als we terugdenken aan het kinderfeestje van onze dochter.’

   Ellen

   ‘Met 8 meiden van 8 en 9 jaar oud twijfelden we van te voren heel eventjes of een echt outdoor feestje wel aan hen besteed was. Die twijfel werd echter meteen weggenomen bij aankomst. Er stond een tent klaar, het vuurtje was al aan en de meiden konden zich in de tent opwarmen bij het kacheltje, onder een dekentje. Ze vonden het super knus en gezellig, al nippend van de warme chocolademelk werden de cadeautjes voor de jarige uitgepakt.’

   We vonden het een zeer geslaagd feestje, anders dan standaard. Manon is heel gastvrij en vriendelijk, we raden het zeker aan om bij haar een workshop of feestje te boeken.

   × Chat met ons! Available from 00:01 to 23:59 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday