fbpx
 • OKTOBER T/M APRIL

  OUTDOOR

  KINDER FEESTJES

  INBEGREPEN

  • Ontvangst met ranja of chocomelk (en marshmallows en koekjes)
  • Vuur maken zonder lucifer of aansteker
  • Worstjes bakken met eigen gemaakt brood & pannenkoeken/ poffertjes

  JA, IK WIL DIT DOEN

  Wil jij graag deze workshop doen? Dat kan! Vul hieronder je gegevens en gewenste datum in en we nemen snel contact met je op.
   TOCH NOG WAT MEER INFORMATIE?

   Dat kan! Neem dan even contact met ons op!

   OUTDOOR KINDERFEESTJES INFORMATIE

   Max 10 kinderen

   Duur 2,5 uur

   Extra €10,- per kind

   Prijs €150,-

   Een stoer outdoor kinderfeestje om niet snel te vergeten. Niet alleen heel leerzaam, maar ook nog eens heel erg lekker.

   We gaan (veilig) leren vuur maken zonder lucifer of aansteker. Hoe tof zou het zijn als jij een vuurtje kan laten branden met een echte vuurstick. Wist je dat dit 1 van de basisbehoeftes is om te overleven in de wildernis? Na deze workshop weten we zeker dat ons dat gaat lukken!

   We starten met ranja of chocomelk van het kampvuur. Iedereen maakt zijn eigen smores (marshmallows met (chocolade)koekjes). Vervolgens is het tijd om hout te sprokkelen en ons eigen vuurtje te maken. We gaan eerst oefenen hoe we vonkjes krijgen met de vuurstick. Wanneer dat lukt, gaan we proberen het vuur aan te maken.

   Daarna is het tijd om het beslag te maken. Samen gaan we de lekkerste poffertjes en pannenkoeken bakken. Heb je geen zin aan poffertjes of pannenkoeken? Dan kan jij een lekker worstje braden en brood bakken boven het kampvuur.

   Voor het kinderfeestje moeten minimaal 2 ouders/begeleiders aanwezig zijn.
   Kinderfeestjes worden georganiseerd van oktober t/m april

   ‘Te gek, stoer, helemaal van deze tijd, avontuurlijk” zijn woorden die ons als eerste te binnen schieten als we terugdenken aan het kinderfeestje van onze dochter.’

   Ellen

   thee-maken-kampvuur-2

   ‘Met 8 meiden van 8 en 9 jaar oud twijfelden we van te voren heel eventjes of een echt outdoor feestje wel aan hen besteed was. Die twijfel werd echter meteen weggenomen bij aankomst. Er stond een tent klaar, het vuurtje was al aan en de meiden konden zich in de tent opwarmen bij het kacheltje, onder een dekentje. Ze vonden het super knus en gezellig, al nippend van de warme chocolademelk werden de cadeautjes voor de jarige uitgepakt.’

   We vonden het een zeer geslaagd feestje, anders dan standaard. Manon is heel gastvrij en vriendelijk, we raden het zeker aan om bij haar een workshop of feestje te boeken.