fbpx
 • info@oetdoor.nl | Dagelijks 10:00 tot 17:00 uur 0573-745007 |
 • OETDOOR

  OVER ONS

  WIE ZIJN WIJ?

  Avontuur hoeft niet altijd ver van huis te zijn. Waarom zouden we een week vakantie nemen en 2000 kilometer rijden, voor iets wat je ook dichtbij kan beleven in korte tijd?

  Manon, happy founder van Oetdoor kwam met het idee toen ze afgelopen jaar door corona met haar reisorganisatie niet volop op avontuur kon. De schuur ligt vol met outdoor materiaal en die snoepwinkel verdient meer gebruikt te worden.

  Het begon als een geintje, afgelopen zomer met vrienden bij een kampvuur. De locatie in Nederland die ik had gehuurd voor mijn reisorganisatie kon vanwege corona niet volledig gebruikt worden. Toen dacht ik, hoe leuk is het om mijn vrienden uit te nodigen voor een micro-avontuur. Koken op open vuur, een biertje en gitaarmuziek tot in de late uurtjes. Iets volledig uit hun comfort zone, maar laagdrempelig doordat het een kort avontuur was.

  Toen begon het voor mij echt te kriebelen en vorm te krijgen. Het concept lag in november klaar en toen was het zoeken naar een geschikte locatie. Na verschillende gesprekken hebben we die gevonden!

  Vanaf komend seizoen gaan we d’r oet met zijn allen! Een Scandinavië beleving in het groene, nuchtere en gastvrije achterhoek. Een plek waarbij we terug naar de basis gaan en samen genieten van het buiten zijn aan het kampvuur of in de hottub.

  Een inspirerende plek voor iedereen die op zoek is naar een outdoor beleving, op een laagdrempelige manier. Daar komt dan ook direct de naam OETDOOR vandaan. Een combinatie van outdoor, kom d’r oet en waar wij als Achterhoekers om bekend staan; we laten de deur ‘los’.

  OETDOOR; een plek waar de deur(e) altijd los staat…

  Hout_Kano_Zweden

  Manon

  Happy Founder
  Outdoor Addict
  Scandinavië lover

  Avonturier Jimmy

  Welkomst comité
  Camp dog