fbpx
 • OETDOOR

  TUKKEN IN DE BUITENLUCHT

  =

  Scandinavische Tipi’s (de Waard)

  Verblijf in een gezellige Scandinavische ingerichte tent bij ons op het Oetdoor-camp. Tukken in het groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampuur of in de hottub en sauna.

  Ons Scandinavische dorpje met De Waard Tipi’s
  Beschikbaar vanaf Pasen tot 2 oktober 2022
  – 2x Family 5-persoons tipi’s (3-persoons met 2 persoons bijzet tent) beide met een eigen vuurschaal (max. 3 volwassenen)
  – 3x 2-persoonstipi
  – 3x 3-persoonstipi

  Wijziging vanaf 10 augustus 2023
  Helaas heeft de vele regen ervoor gezorgd dat we de tipi tenten (m.u.v. de 5-persoons combi) niet meer kunnen verhuren. Samen met de Waard hebben we 6 vervangende tenten ingericht (Dutch Elm & Tulip Tree). Verder veranderd er dus niets, alleen het type tent.

  De 2 en 3 persoonstipi’s worden opgesteld in groepjes van 2, waarbij de vuurschaal wordt gedeeld. Telkens een 3-persoons tipi en een 2- persoonstipi zodat je deze ook met familie of een groepje kan boeken.

  Keuken
  Er is een gezamenlijke keuken aanwezig waar je gebruik kan maken van de koelkast, gasstelletjes en kookmaterialen. Wil je extra avontuur dan kies je voor onze gietijzeren pannen en maak je de maaltijden boven gezamenlijke kampvuur. De keuken wordt gedeeld met de andere gasten.

  Huiskamer van Oetdoor (het Hygge Huus)
  Tijdens natte dagen is onze verwarmde binnenruimten open. Een gezellige zithoek met houtkachel en gezellige tafels om aan te eten of een spelletje te spelen. Tijdens events kan het zijn dat deze binnenruimte gesloten is.

  Koken op houtvuur
  Bij Oetdoor draait alles om er even ‘oet’ te zijn. Lekker in de buitenlucht en daar hoort ook een kampvuurtje bij. Je kan bij ons een vuurschaal lenen en hout kopen (uiteraard mag je ook je eigen droge hout meebrengen, want bij ons is dit ook niet eindeloos). In onze kast in de keuken vind je gietijzeren pannen zodat je heerlijk back-to-basic, maaltijden kan bereiden boven het kampvuur. We hebben een tof receptenboek voor jullie samengesteld die bij aankomst klaarligt in de keuken. In droge periode’s is het verboden om vuur te maken.

  Gezamenlijke vuurplaats
  Vanaf eind april is er centraal op het terrein een gezamenlijke overdekte vuurplaats. Deze mag door iedereen van de camping gebruikt worden, mits hij niet door ons zelf wordt gebruikt bij evenementen. Door de komst van deze plek kunnen gasten gezellig samen een vuurplaats delen.

  Wildernis Spa met hottub en sauna
  Wil je een extra toffe beleving? Boek dan een middag of avond onze Scandinavische hottub. We hebben ook een sauna die je apart erbij kan boeken. Bekijk de 2 arrangementen en de beschikbaarheid hier.

  Check voordat je een boeking maakt, eerst hier de beschikbaarheid van onze Wildernis Spa

  Sanitaire voorzieningen
  De douche- en toiletgelegenheid is in het gezamenlijke service-gebouw.

  Faciliteiten
  Bekijk hier alle faciliteiten op het camp en in de omgeving. Het gebruik van de kano’s, sup’s en fietsen is inclusief. Je kan bij ons ook 2 mountainbikes huren tegen betaling. De gezamenlijke woonkamer ligt vol met toffe (outdoor) spelletjes en leesboeken, waaronder natuurlijk het Scandinavische Kubb.

  Zwemmeer en de rivier de Berkel
  Er is een zwemmeer tegenover het terrein van Oetdoor en recreatieplas het Hambroek ligt ook op loopafstand. De rivier de Berkel ligt op 200 meter van onze camping. Je kan hier heerlijk kanoën en suppen.

  Oetdoor = geen glamping, maar een outdoor beleving
  Ons concept is om er ‘oet’ te gaan. Dat betekent dat alles draait om het buiten zijn, of het regent en waait, of dat de zon hoog aan de hemel staat, maar ook horen daar beestjes en modder bij. Zoals ze in Scandinavië zeggen; slecht weer bestaat niet, alleen een slechte voorbereiding. Mede daarom is kosteloos annuleren kort voor vertrek of eerder vertrekken niet kosteloos mogelijk. We hebben een verwarmde binnenruimte waar je warm en droog kan zitten en proberen er alles aan te doen om het outdoor avontuur zo comfortabel mogelijk te maken. 

  Honden
  Vriendjes voor onze camp dog Jimmy zijn meer dan welkom! Wel geldt aanlijn & opruim plicht.

  Broodjesservice
  Tijdens de schoolvakanties en weekenden is het mogelijk om in het weekend broodjes te bestellen bij aankomst (tot 17:00 uur).

  Stilte tussen 23:00 en 08:00
  Bij een kampvuur hoort een drankje, maar er zijn meer mensen op de camping. Je mag gerust nog een blokje op het vuur doen, maar om 23:00 uur moet het stil zijn. 

  Aankomst: na 15:00 uur
  Vertrek: voor 10:00 uur

  INCLUSIEF

  • Bedlinnen en opgemaakte bedden
  • Handdoeken (1 p.p.) > 3 nachten = 2 p.p.
  • Schoonmaakkosten
  • Gratis parkeren
  • Gebruik van onze fietsen, sups en kano’s (en alle andere spelletjes/boeken)
  • Gebruik gietijzeren pannen voor kampvuur en kookmaterialen

  EXCLUSIEF

  • Toeristenbelasting €1,30,- p.p.p.n.
  • Borg €50,-
  • Hout
  • Reserveringskosten €6,- per accommodatie/plek

  OPTIONEEL

  • Hottub en sauna Wildernis spa arrangement (check eerst de beschikbaarheid op www.oetdoor.nl/wildernisspa
  • Huisdieren +€20,- per huisdier (max. 2)
  • Early check-in tussen 11:00 en 12:00 of uitslapen tot 13:00 uur +€20,- (alleen mogelijk in overleg en niet in de schoolvakanties

  INVENTARISLIJST

  • Opgemaakte bedden met bedlinnen
  • Bekers, borden, bestek
  • Slowfilter voor het maken van koffie
  • Thermoskan
  • Stroom voor het opladen van een telefoon (niet voor waterkokers/koffiemachines, föhns, elektrische dekens)
  • Lampje
  • Warme dekens, fleece dekens voor bij het kampvuur, warme wollen kruiken

  Boeken

  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by