fbpx
 • info@oetdoor.nl | Dagelijks 10:00 tot 17:00 uur 0573-745007 |
 • OETDOOR

  TUKKEN IN DE BUITENLUCHT

  • mini-camping-achterhoek
  • Kampvuur-Dutch Oven-Nacho
  • paradise-found_Picknick-Outdoor
  • koffie-kampvuur-hightea-1

  SAMI KAMPEERVELD

  Verblijf met jouw eigen kampeermiddel op ons Oetdoor-Camp. Speciaal voor de Sami nomaden hebben we 6-8 plekken beschikbaar gesteld. Zo kan je vanaf nu ook met jouw eigen tent, vouwwagen, camper of kleine caravan het avontuur van ons oetdoor-camp beleven. Een gezellig klein community veld (geen natuurkampeerterrein).

  Per plek maximaal 1 kampeermiddel en 1 klein bijzettentje (max. 6 personen per plek). Niet geschikt voor caravans (m.u.v. kleine) i.v.m. draaien op het kleine veldje.

  Vanaf 1 november 2021 krijgen wij de sleutel van onze eigen camping. Dat bekent dat er dingen gaan veranderen. Zo hebben we meer plaatsen voor kampeermiddelen en zijn caravans ook welkom. Lees hier en hieronder onder het kopje ‘2022’ alles over onze nieuwe locatie.

  Gezamenlijke keuken (stuga)
  In de gezamenlijke stuga zijn kookstelletjes en keukenmaterialen beschikbaar. Hier kan je ook gebruikmaken van de koelkast & vriezer (voor eventueel koelelementen), zodat je producten lekker koel blijven. Wil je extra avontuur dan kies je voor onze gietijzeren pannen en maak je de maaltijden boven kampvuur. We hebben een tof receptenboek voor jullie samengesteld die bij aankomst klaarligt in de stuga.

  Sanitaire voorzieningen en zwemvijver
  De douche- en toiletgelegenheid is in het gezamenlijke service-gebouw. Er is een zwemvijver vlak naast het veld, ook hebben we een gezellige plek waar spelletjes & leesboeken liggen.

  Faciliteiten
  Bekijk hier alle faciliteiten op het camp en in de omgeving. Je mag gratis gebruikmaken van onze kano’s, sup’s en fietsen (bij minimaal verblijf van 2 nachten – anders kan je het tegen een kleine meerprijs huren). Je kan bij ons ook 2 mountainbikes huren tegen betaling. De kist naast onze stuga ligt vol met toffe (outdoor) spelletjes en leesboeken, waaronder natuurlijk het Scandinavische Kubb.

  Vuur maken
  Op het sami-veld staan 3 vuurschalen met driepoot en grill die voor algemeen gemeen gebruik zijn en zonodig, worden gedeeld met je buren. Dat is ook het maximale aan vuur wat gemaakt mag worden hier. Het is niet de bedoeling om je eigen vuurschaal mee te nemen en aan te steken. We willen onze buren en de natuur graag te vriend houden ;-). In droge periode’s is het verboden om vuur te maken.

  Winter Camp (27 december t/m 6 maart)
  Deze winter bouwen we ons Oetdoor Camp om tot WINTER CAMP! Dit is op onze nieuwe locatie in Haarlo (Hogebrugweg 2)

  Wat dacht je van donkere avonden bij het kampvuur, (wild) stoofpotjes van houtvuur, mountainbiken en hiken in de winterse landschappen, winter kanoën, neem een frisse duik of compleet ontspannen in onze wildernisspa met hottub en sauna. We gaan deze winter ook verschillende activiteiten organiseren…

  Bekijk hier alle informatie

  Wildernis spa met hottub
  Wil je een extra toffe beleving? Boek dan een middag of avond met een flesje Achterhoekse bubbels in onze Scandinavische hottub. Bekijk het arrangement en de beschikbaarheid hier.

  Check voordat je een boeking maakt, eerst hier de beschikbaarheid van onze hottub.

  Honden
  Vriendjes voor onze camp dog Jimmy zijn meer dan welkom! Wel geldt aanlijn & opruim plicht.

  _____________________________________________

  Seizoen 2022

  Op 31 oktober sluiten wij tijdelijk onze deuren. We krijgen namelijk op 1 november de sleutel van onze eigen camping in Haarlo. Hieronder vind je de informatie die vanaf 27 december geldt. Onze camping heeft straks +- 50 kampeerplaatsen, 8 ingerichte tipi’s en 4 Scandinavische stuga’s.

  Op 1 december gaat de deur(e) los voor nieuwe boekingen vanaf Pasen. Groepen en bedrijven mogen ons al eerder een mailtje sturen. Boekingen voor het wintercamp zijn geopend!

  Gezamenlijke binnenruimte
  In de gezamenlijke binnenruimte zijn kookstelletjes en keukenmaterialen beschikbaar. Hier kan je ook gebruikmaken van de koelkast & vriezer (voor eventueel koelelementen), zodat je producten lekker koel blijven. In de binnenruimte staan tafels, stoelen en banken zodat je heerlijk warm een spelletje kan doen of boek lezen. Tijdens events kan het zijn dat deze binnenruimte gesloten is. We zorgen ervoor dat er dan een andere ruimte is waar je kan koken.

  Koken op houtvuur
  Bij Oetdoor draait alles om er even ‘oet’ te zijn. Lekker in de buitenlucht en daar hoort ook een kampvuurtje bij. Je kan bij ons een vuurschaal lenen en een tas hout kopen voor €7,- per tas (uiteraard mag je ook je eigen droge hout meebrengen). In onze kast vind je gietijzeren pannen zodat je heerlijk back-to-basic, maaltijden kan bereiden boven het kampvuur. We hebben een tof receptenboek voor jullie samengesteld die bij aankomst klaarligt in de keuken. In droge periode’s is het verboden om vuur te maken.

  Wildernis spa met hottub
  Wil je een extra toffe beleving? Boek dan een middag of avond met een flesje Achterhoekse bubbels in onze Scandinavische hottub en Sauna. Bekijk het arrangement en de beschikbaarheid hier.

  Check voordat je een boeking maakt, eerst hier de beschikbaarheid van onze hottub.

  Sanitaire voorzieningen en zwemvijver
  De douche- en toiletgelegenheid is in het gezamenlijke service-gebouw. Er is een zwemmeer tegenover het terrein van Oetdoor. De rivier de Berkel ligt op 200 meter van onze camping. Je kan hier heerlijk kanoën en suppen.

  Faciliteiten
  Je mag bij ons gratis gebruikmaken van onze kano’s, sup’s en fietsen. Je kan bij ons ook 2 mountainbikes huren tegen betaling. De kist in onze gezamenlijke ruimte ligt vol met toffe (outdoor) spelletjes en leesboeken, waaronder natuurlijk het Scandinavische Kubb. In de weekenden en vakanties kan je bij ons verse broodjes kopen. In onze receptie hebben we een kleine Fika bar gemaakt (typisch Scandinavisch) waar je verse koffie en lekkers kan krijgen.

  Honden
  Vriendjes voor onze camp dog Jimmy zijn meer dan welkom! Wel geldt aanlijn & opruim plicht. Op ons kampeerveld mogen ze gratis mee (max. 2 honden).

  Hondvriendelijk Oud & Nieuw
  Het is helaas niet mogelijk om met Oud & Nieuw bij ons vuurwerk af te steken. We zijn een hondvriendelijke camping.

  Aankomst: 15:00 uur
  Vertrek: 11:00 uur

  PRIJZEN PER TENT

  Prijzen
  Hele jaar door

  • €30,- per nacht (2 personen) – extra persoon +€5,- p.p.p.n. (max 6 personen)

  Inclusief:

  • Reserveringskosten
  • Gratis parkeren
  • Stroom 16 ampère
  • Wi-Fi (onder de overkapping)
  • Gebruik kampvuurpannen en gezamenlijke vuurschaal met driepoot
  • Gebruik van onze fietsen, sups en kano’s
  • Neem je viervoeter gratis mee 🙂 (max. 2 honden)

  Exclusief

  • Toeristenbelasting €1,30,- p.p.p.n.

  PRIJZEN 2022

  Laagseizoen
  15 april tot 26 mei, 30 mei tot 4 juni, 7 juni tot 8 juli, 4 september tot 1 november)

  Kampeerplek
  €30,- per nacht (2 personen)
  Wildkamperen
  €25,- per nacht (2 personen)
  Trekkerstarief
  €15,- (1 persoon, 1 tentje, max. 2 nachten)

  Hoogseizoen
  (8 juli tot 4 september)
  Kampeerplek
  – €32,- per nacht (2 personen)
  Tijdens Hemelvaart & Pinksteren kan je alleen een arrangement boeken
  Wildkamperen
  €27,- per nacht (2 personen)
  Trekkerstarief
  €15,- (1 persoon, 1 tentje, max. 2 nachten)

  Extra persoon €5,- p.p.

  Arrangementen (4 personen inclusief)
  Hemelvaart (wo-ma) – €160,-
  Pinksteren (vr-di) – €130,-
  Hemelvaart + Pinksteren – €320,-

  Inclusief:

  • Reserveringskosten
  • Gratis parkeren
  • Stroom 10 ampère (niet voor wildkampeerders/ trekkers)
  • Wi-Fi (niet voor wildkampeerders/ trekkers)
  • Lenen van onze vuurschalen en kampvuurpannen
  • Gebruik van onze fietsen, sups en kano’s
  • Neem je viervoeter gratis mee (max. 2 honden)

  Exclusief

  • Toeristenbelasting €1,30,- p.p.p.n.
  • Bezoekers €2,50 (p.p. en dan mag je ook gebruik maken van onze kano’s en sups)

  OPTIONEEL

  • Tas met hout €7,-

  Boeken