fbpx
 • Zoek jij een inspirerende invulling voor je event? Dan ben je bij Oetdoor aan het juiste adres. Naast de verhuur van onze locaties bieden we diverse workshops die jouw bedrijfsevent tot een onvergetelijke en unieke outdoor meeting maken! 

  Ons aanbod is erop gericht om de Scandinavische Experience in de Achterhoek nog meer tot leven te brengen en jouw event naar een hoger level te tillen!

  Is jouw event er klaar voor om een unieke belevenis te ontvangen waarbij je medewerkers, team of collega’s geïnspireerd, gemotiveerd en ontspannen weer naar huis gaan?

  Hieronder de mogelijkheden op een rij! En neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

  yoga-ruimte-achterhoek

  OETDOOR

  Outdoor Teambuilding

  Natuurlijk-Marieke-Mindfulwalk
  Bosbaden-Marieke-Natuurcoach
  IJsbad workshop 1
  Bootcamp-teambuilding-achterhoek
  koude-training-achterhoek
  sup-yoga-achterhoek
  SUPtour_BerkelRekken
  sup-tour-achterhoek

  Een Mindful Walk is een unieke combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingsoefeningen. In deze workshop maken we een wandeling in de prachtige omgeving van Oetdoor. Tijdens deze wandeling ontvang je oefeningen die jouw team even uit de actieve DOEN modus haalt. Zo ontstaat er weer ruimte om met frisse energie de dag verder te vervolgen. Door deze mindfulness en ademhalingstechnieken ontstaat er rust, meer focus, concentratie en bewustwording. 

  Marieke van Natuurlijk Marieke verzorgt deze wandeling voor jouw team. 

  Kosten:
  Prijs per persoon: va. € 50,- (min 8 personen) excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  €50,- p.p.

  Waar staat je bedrijf, waar zou je heen willen en waar wil je extra aandacht aan geven? Welke thema’s spelen er in je team, bedrijf en bij je medewerkers? Welke verbinding wil je realiseren?

  Samen hebben we contact over je wensen voor jouw bedrijfsevent en aan de hand hiervan creëert Marieke een inspirerende en verdiepende teambuildingssessie in de natuur op de locatie van Oetdoor. 

  Marieke van Natuurlijk Marieke bied je een dagdeel of dag vullend programma waarbij ze je uitnodigt om dieper liggende thema’s die spelen in je bedrijf aan te gaan. In contact te komen met elkaar en te leren op een natuurlijke manier. Door gebruik te maken van de natuurlijke elementen ontstaat er een luchtige en voedende setting zodat je medewerkers geïnspireerd weer naar huis gaan! 

  Kosten:
  Op maat en in overleg
  Excl. locatiekosten

  Maatwerk

  Tijdens deze workshop ga je met je team actief aan de slag! Je ontvangt een combinatie van cardio en krachttraining. De training bestaat uit verschillende teamspellen waarbij je team op een andere manier uitgedaagd wordt! Denk aan touwtrekken, banden gooien en wedstrijdjes. 

  Alida van Back2purebasic  daagt jouw team uit om lekker in de buitenlucht in beweging te komen!

  Kosten:
  va. €25,- p.p. excl. BTW (min. 15 personen)
  Excl. locatiekosten

  Duur
  75 minuten

  €25,- p.p.

  Deze workshop bestaat uit een ademhalingstraining, saunasessie en ijsbad. In deze workshop leer je een aantal ademhalingstechnieken door middel van een stukje theorie en het uitvoeren van verschillende ademhalingsoefeningen. Daarna staat het ijsbad voor je klaar!

  Alida van Back2purebasic begeleidt deze workshop.

  Kosten:
  va. €115,- p.p. excl. BTW (min. 6 personen)
  Excl. locatiekosten

  Duur
  3,5-4 uur

  €115,- p.p.

  Een yogaworkshop in de buitenlucht of in de grillhut? Beide is mogelijk! Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je de houdingen (2-5 min) aanhoudt. De nadruk ligt op stilte in de houding, zodat spieren mogen ontspannen. De houdingen nodigen je lichaam uit om meer levensenergie naar die delen te sturen waar druk of rek op wordt uitgeoefend. 

  Nienke begeleidt je tijdens deze ontspannen Yin Yoga workshop. 

  Kosten:
  €15,- p.p. (min. 6 personen) excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  €15,- p.p.

  SUP staat voor Stand Up Paddling. Hierbij sta je op een soort surfplank op het water en beweeg je je jezelf voor met een peddel in je handen. Tijdens deze workshop leer je technieken om te suppen en maak je met je groep een tocht over het Hambroekplas of de Berkel. Sportief en ontspannend bezig zijn op het water! 

  Joyce van Joy to Sup leert je alle ins en outs over SUPpen en neemt je mee op het water! Ze bouwt er ook een spel/wedstrijd element in zodat flink kan battlen onderling.

  Kosten
  va. €30,- p.p. excl. BTW (min. 6 personen)
  Excl. locatiekosten

  Duur
  1,5 uur

  €30,- p.p.

  De ultieme combinatie van suppen en yoga. Yin&Yang houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie op je supboard terwijl je de vogels hoort fluiten en het water onder je voelt….

  In de workshop neemt Joyce van Joy to Sup je mee naar ontspanning, rust en vrijheid. 

  Deze workshop is voor iedereen geschikt, ook als je nog geen ervaring hebt met suppen of yoga.

  Joyce van Joy to Sup begeleid je tijdens deze supyoga workshop.

  Kosten
  va. €30,- p.p. excl. BTW (min. 6 personen)
  Excl. locatiekosten
  Duur
  1,5 uur

  €30,- p.p.

  Tijdens deze workshop ga je een wildplukwandeling lopen. Tijdens deze wandeling is er aandacht voor de verbinding met de natuur, is er ruimte voor een stiltemoment en worden de diverse eetbare soorten besproken.

  Deze workshop wordt begeleidt door Jeroen Nielen.

  Kosten
  Va. €25,- p.p. excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  2,5 uur

  €25,- p.p.

  Met de kookworkshop ga je je eigen maaltijd bereiden in de natuur! Je gaat aan de slag met verschillende technieken die geschikt zijn voor het buitenkoken en daarna genieten van de maaltijd rond het kampvuur. De ingrediënten die je gebruikt komen uit de natuur!

  Jeroen Nielen verzorgt deze workshop.

  Kosten
  Vanaf €65,- p.p. excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  3 uur

  €65,- p.p.

  Tijdens De Langste Dag ga je als team een dag lang uitdagingen aan waarmee je leert samen oplossingen te bedenken en grenzen opzoekt. De Langste Dag is een buitenprogramma in de Achterhoek met triatlon elementen in een nieuw jasje. Water, fietsen, opdrachten en alles op tempo. Deze teambuilding wordt gedaan in samenwerking met Ultimate Adventures.

  Kosten
  va. €800,- excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  De hele dag

  Vanaf €800,-

  De Team Challenge wordt gegeven door Ultimate Adventures. Het is challenge voor echte durfals, uitdagers, grensverleggers en onderzoekers. Bij De Team Challenge is het belangrijk dat je samen verder durft te gaan. Tijdens deze dag word je onderworpen aan vier uitdagingen. Één daarvan is op hoogte, er is een strategische opdracht, een denkopdracht en een fysiek inspannende opdracht. Door samen te werken ga je deze uitdagingen trotseren en hopelijk binnen de tijd.

  Kosten
  va. €1000,- excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  6 uur

  Vanaf €1000,-

  De Team Games 2.0 gaat om een plezierige middag met je team. Wat voorop staat bij De Team Games is lachen, gieren en brullen. Daarnaast is er ook een beetje fysieke inspanning, af en toe wat nadenken en overleggen en samenwerken. Het belangrijkste is een middag plezier samen. De Team Games 2.0 wordt gegeven door Ultimate Adventures.

  Kosten
  va. €495,-  excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  Een middag

  Vanaf €495,-

  Deze dag is opgedeeld in twee delen. In de ochtend ga je aan de hand van theorie onderzoeken welke profielen er in jouw team zitten en hoe dat samenwerkt. Welke waarden vind je met elkaar belangrijk en waar kunnen eventuele struikelblokken zitten. In de middag ga je aan de slag met deze theorie en inzichten. Je gaat aan de slag met teambuildingsoefeningen om zo meer inzichten te creëren binnen in je team. Deze dag wordt gedaan samen met Ultimate Adventures.

  Kosten
  va. €1500,- excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  De hele dag

  Vanaf €1500,-

  Sportieve strijd, denkwerk en creativiteit staan centraal bij Expeditie Robinson. Er wordt gespeeld door minimaal twee groepen (kamp Noord en kamp Zuid). Expeditie Robinson bestaat uit minimaal zes activiteiten. Alle onderdelen passen wij in overleg met u naar uw wensen aan. Te denken aan onder andere; teamvlag maken, bandbumperspel, blaaspijp schieten, boogschieten, evenwichtsproef, gladiatoren kussen, hersenkraker, katapult bouwen, kogelgooien, touwtrekken, zaklopen, waterspelrace
  Het is ook mogelijk om meerdere onderdelen te vervangen door opblaasbare attracties en activiteiten op het water.

  Ook zeer geschikt voor minder sportieve personen

  Kosten
  va. €400,- excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  2,5-3 uur

  Vanaf €400,-

  Naast gras maaien en de koeien voeren doen boeren nog veel meer! Boeren houden namelijk ook van actie! Tijdens deze boerenzeskamp kom je er achter hoe ‘zwaar’ het leven van een boer eigenlijk is. Teambuilding en veel lol zijn de resultaten van de zes- of tienkamp, succes verzekerd! Te denken aan de volgende activiteiten; loopski’s, bandbumper spel, greep werpen, hoefijzer gooien, kruiwagenrace, kogelwerpen, touwtrekken, zaklopen, strozak gooien, spin trekken, lopende A, funslang lopen, melkbussen race, tractorbanden race, klomp kegelen

  Kosten
  va. €215,- excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  Zeskamp 2 uur
  Tienkamp 2,5 uur

  Vanaf €215,-

  Voor wie op zoek is naar een actief en gezellig groepsuitje dat het hele jaar door gespeeld kan worden, is handboogschieten een schot in de roos! Sport, spel en ontspanning worden met handboogschieten gecombineerd. In korte tijd leer je de fijne kneepjes van het handboogschieten en daarna gaat iedereen zelf actief aan de slag onder toeziend oog van de spelbegeleider.

  Tarieven handboogschieten:
  Starttarief inclusief 10 personen € 145,00
  Elk daarop volgende deelnemer € 9,50 per persoon
  Prijzen zijn inclusief BTW.

  Kosten
  va. €145,- excl. BTW
  Excl. locatiekosten

  Duur
  1,5 uur

  Vanaf €145,-

  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by