fbpx
 • Veelgestelde vragen

  Algemeen

  Zomer 2023
  Pasen t/m 28 oktober
  (alleen de weekenden en schoolvakanties)
  Door de week zijn wij open voor groepen en bedrijven.

  Winter 2023/2024
  1 december 2023 tot 28 januari (alleen de weekenden en schoolvakanties)
  Door de week zijn wij open voor groepen en bedrijven

  Zomer 2024
  Vanaf Pasen tot …
  (alleen de weekenden en schoolvakanties)
  Door de week zijn wij open voor groepen en bedrijven.

  Terrein gesloten
  In de maand november, februari en maart (tot Pasen) is ons terrein gesloten voor onderhoud.

  Je kan met de bus tot aan Borculo komen en vanuit hier lopen (via het Hambroekplas). Dat is ongeveer 4 km.

  Nee, je kan bij ons maximaal voor 30 dagen verblijven.

  Incheck is bij ons vanaf 15:00 uur en de uitcheck is om 11:00 uur voor kampeerders en 10:00 uur voor de accommodaties.
  In overleg is het mogelijk om voor kampeerders eerder aan te komen en later te vertrekken. Voor €10,- kan je een early check in boeken tussen 11:00 en 12:00 of een late check-out tot 17:00 uur.

  Ja dat kan zeker. Het is mogelijk om ons gehele terrein af te huren. Neem hiervoor contact op met info@oetdoor.nl

  Gezellig en ze zijn meer dan welkom bij ons mits ze zich aanmelden. De kosten zijn €2,- p.p. (max. 4 per kampeermiddel). Indien ze willen blijven slapen rekenen we €6,-p.p.p.n.

  Mochten ze gebruik willen maken van onze fietsen, kano’s en sups dan betalen ze de reguliere huurprijzen. Wil je je verjaardag vieren bij Oetdoor? Neem dan eerst contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

  Boeken

  Dat kan tot 60 dagen voor aankomst kosteloos (€15,- annuleringskosten). Wil je korter dan 60 dagen voor aankomst annuleren, bekijk dan hier onze annuleringsvoorwaarden. Groepen (vanaf 4 plekken/accommodaties) kunnen tot 3 maanden voor aankomst kosteloos annuleren.

  Per maart 2023 is het niet meer mogelijk om als groep bij ons te boeken op ons kampeerveld (met uitzondering van de groepen die al gereserveerd hadden) m.u.v. het bosveld en de winterperiode.

  We hanteren een maximale groepsgrootte van 3 plekken/setjes (maximaal 9 volwassenen). Wil je samen met iemand anders reserveren maak dan ieder je eigen boeking en vermeld even dat je bij elkaar hoort. Hiervoor kun je dus maximaal 3 losse boekingen maken. Groepsboekingen maken we alleen voor (bijzondere) grote groepen en groepjes op ons bosveld.

  Voor bijzondere groepen die groter zijn dan 3 plekken en ook iets toevoegen voor onze andere gasten maken we mogelijk een uitzondering. Neem hiervoor even contact met ons op, dan kijken we of het past.

  Het is ook mogelijk om ons gehele terrein af te huren met een grote groep voor bijvoorbeeld een bruiloft, schoolkamp, retraite, bedrijfsevenement (geen vriendengroepen of jongeren).

  In de zomervakantie is het niet mogelijk om als groep te boeken. Je kan met maximaal 1 ander gezin komen.

  BELANGRIJK!
  Houd er rekening mee dat andere gasten geen hinder van jullie hebben. Daarnaast geldt de regel, geen muziek en stilte tussen 23:00 en 08:00 uur 🙂

  Zomer 2023
  De boekingen zijn geopend!

  Winter 2023/2024
  De boekingen zijn geopend!

  Zomer 2024
  Boeken kan vanaf 1 december.

  Wanneer zijn we open? Dat vind je hierboven.

  Je kan bij het boeken altijd een voorkeur aangeven, maar helaas kunnen we het niet garanderen.

  We hebben gemerkt dat ons concept niet aansluit bij gasten die voor 1 nacht willen komen. Je kan bij ons gratis gebruik maken van bijvoorbeeld de kano’s, sups’, fietsen, kajaks, kampvuurpannen en wanneer je maar voor 1 nacht zou komen, is dit goedkoper dan materiaal elders huren zonder overnachting ;). Ben je onderweg en kom je langs Oetdoor, dan kan je altijd informeren of er voor 1 nachtje nog plek is (alleen voor gasten op de bonnefooi en pas vanaf 15:00).

  Voor de boshuisjes hebben we een uitzondering gemaakt omdat dit ook een ideale accommodatie is voor trekkers. Je kan wel pas gebruik maken van de faciliteiten op de dag van aankomst 15:00 tot de dag van vertrek 10:00 uur.

  Kamperen

  Zeker! Campers langer dan 6 meter mogen enkel op de plekken 17-21

  Wij hebben een chemisch toilet, maar geen stortpunt of vulpunt voor de watertank.

  Ja, dat kan. Naast je kampeermiddel mag er 1 bijzettentje (max 4m2) op de plek staan.

  Voorzieningen

  Wij hebben 6 ampère stroom.

  Wij vinden dat een kampvuur en koken op vuur hoort bij een Scandinavische Outdoorbeleving. Bij ons zijn er vuurschalen en driepoten te leen. Zorg dat je altijd een emmer water bij het vuur hebt staan en dat hij uit is voordat je gaat slapen. In droge periodes mag er helaas geen vuur gemaakt worden. Gezien de extreme stijging van de houtprijs (en omdat het veel gezelliger is) is ons advies om je kampvuurtje te delen met je buren. Als de vuurschalen en driepoten op zijn, wordt er gedeeld met andere gasten. Je kan dit niet van te voren reserveren.

  Honden zijn meer dan welkom bij ons! Wel graag aangelijnd en de behoefte opruimen. Voor de accommodaties rekenen we €20,- per huisdier per verblijf en maximaal 2 huisdieren (boshuisjes max 1 huisdier). Voor de kampeerplekken €2,50 per huisdier per nacht.

  Deze staat op ons wensenlijstje!

  Dat kan zeker! Hout kan je bij ons kopen, maar houd er rekening mee dat het bij ons ook niet oneindig is.  Uiteraard mag je ook je eigen droge en schone hout meebrengen (niet geverfd en geen spijkers/schroeven). Aanhangers met hout worden niet geaccepteerd.

  Dat is mogelijk! Tijdens de schoolvakanties kan je door de week verse broodjes bestellen. Je kan in de vakanties en weekenden ook koffie of streekproducten zoals yoghurt en sap kopen.

  Ja, overal op het terrein en gratis.

  De Wildernisspa bestaat uit de hottub en sauna. Dit zit niet bij een accommodatie of kampeerplek inbegrepen. Je kan de sauna en/of hottub reserveren via: www.oetdoor.nl/wildernisspa

  Algemeen

  Als jullie bij ons verblijven geven we uiteraard heel graag een tip over onze ervaringen in Scandinavië. Wil je graag uitgebreide reisinformatie of een reis samenstellen? Dan raden we de volgende partners aan:

  Voigt Travel – Het pure Noorden specialist
  Visit Sweden Nederland – Toerisme bureau Zweden in Nederland
  Visit Denmark – Toerisme bureau Denemarken in Nederland
  Visit Norway – Toerisme bureau Noorwegen in Nederland
  Icelandair – Toerisme bureau IJsland in Nederland

  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by