fbpx
 • Veelgestelde vragen

  Algemeen

  Zomer 2022
  15 april t/m 1 oktober

  Winter 2022-2023
  24 december 2022 t/m 4 maart (alleen de weekenden en schoolvakanties)
  Door de week zijn wij open voor groepen en bedrijven

  Zomer 2023
  Pasen t/m 1 oktober + herfstvakantie
  (alleen de weekenden en schoolvakanties)
  Door de week zijn wij open voor groepen en bedrijven. Je mag altijd een mailtje sturen of we toch een plekje voor je hebben.

  Groepen
  Buiten het kampeerseizoen zijn wij open voor groepen en bedrijven (m.u.v. okt-dec 2022).

  Je kan met de bus tot aan Borculo komen en vanuit hier lopen (via het Hambroekplas). Dat is ongeveer 4 km.

  Nee, je kan bij ons maximaal voor 30 dagen verblijven.

  Incheck is bij ons vanaf 15:00 uur en de uitcheck is om 11:00 uur voor kampeerders en 10:00 uur voor de accommodaties.
  In overleg is het mogelijk om voor kampeerders eerder aan te komen en later te vertrekken. Voor €10,- kan je een early check in boeken tussen 11:00 en 12:00 of een late check-out tot 17:00 uur.

  Ja dat kan zeker. Het is mogelijk om ons gehele terrein af te huren. Neem hiervoor contact op met info@oetdoor.nl

  Gezellig en ze zijn meer dan welkom bij ons mits ze zich aanmelden. De kosten zijn €2,- p.p. (max. 4 per kampeermiddel). Indien ze willen blijven slapen rekenen we €6,-p.p.p.n. (accommodaties €10,- p.p.p.n.).

  Mochten ze gebruik willen maken van onze fietsen, kano’s en sups dan betalen ze de reguliere huurprijzen. Wil je je verjaardag of een feestje vieren bij Oetdoor, neem dan eerst contact met ons op.

  Boeken

  Dat kan tot 30 dagen voor aankomst kosteloos. Wil je korter dan 30 dagen voor aankomst annuleren, bekijk dan hier onze annuleringsvoorwaarden. Groepen (vanaf 4 plekken/accommodaties) kunnen tot 3 maanden voor aankomst kosteloos annuleren.

  Het is zeker mogelijk om als groep te boeken. Je kan als groep de tipi’s boeken, de huisjes, het bosveld met grillhut (kampeerveld) en het samiveld (kampeerveld). De overige plekken houden we graag vrij voor individuele kampeerders of maximaal 3 gezinnen die elkaar kennen.

  Het is ook mogelijk om ons gehele terrein af te huren met een grote groep (geen vriendengroepen of jongeren).

  BELANGRIJK!
  Houd er rekening mee dat andere gasten geen hinder van jullie hebben. Daarnaast geldt de regel, geen muziek en stilte tussen 23:00 en 08:00 uur 🙂

  Winter 2022-2023
  De boekingen zijn geopend!

  Zomer 2023
  We openen de boekingen vanaf 1 december 2022
  Groepjes kunnen nu al contact met ons opnemen

  Wanneer zijn we open? Dat vind je hierboven.

  Je kan bij het boeken altijd een voorkeur aangeven, maar helaas kunnen we het niet garanderen.

  We hebben gemerkt dat ons concept niet aansluit bij gasten die voor 1 nacht willen komen. Je kan bij ons gratis gebruik maken van bijvoorbeeld de kano’s, sups’, fietsen, kajaks, kampvuurpannen en wanneer je maar voor 1 nacht zou komen, is dit goedkoper dan materiaal elders huren zonder overnachting 😉

  Kamperen

  Zeker! Campers langer dan 6 meter mogen enkel op de plekken 17-21

  Wij hebben een chemisch toilet, maar geen stortpunt of vulpunt voor de watertank.

  Ja, dat kan. Naast je kampeermiddel mag er 1 bijzettentje (type trekkerstent) op de plek staan.

  Dat kan, maar dit kan je op zijn vroegst de dag voor aankomst reserveren (telefonisch of bij aankomst).

  Verhuur

  Vanaf Pasen hebben wij 10 tipi tenten beschikbaar. 2x family 5-persoons tipi’s (dit is een 3-persoons met 2 persoons bijzet tent), 3 x 2-persoonstipi en 3 x 3-persoonstipi.

  In totaal hebben wij 4x een 2-persoons stuga. Er zit een slaapbank in, waardoor een 3e persoon mogelijk is en kan er nog een extra bed neergezet worden voor een 4e persoon. Maximaal mogen er 3 volwassenen per huisje.

  Voorzieningen

  Wij hebben 6 ampère stroom.

  Wij vinden dat een kampvuur en koken op vuur hoort bij een Scandinavische Outdoorbeleving. Bij ons zijn er vuurschalen en driepoten te leen. Zorg dat je altijd een emmer water bij het vuur hebt staan en dat hij uit is voordat je gaat slapen. In droge periodes mag er helaas geen vuur gemaakt worden. Gezien de extreme stijging van de houtprijs (en omdat het veel gezelliger is) is ons advies om je kampvuurtje te delen met je buren.

  Honden zijn meer dan welkom bij ons! Wel graag aangelijnd en de behoefte opruimen. Voor de accommodaties rekenen we €5,- per nacht en maximaal 2 huisdieren. Voor de kampeerplekken €2,50 per huisdier per nacht.

  Deze staat op ons wensenlijstje!

  Dat kan zeker! Hout kan je bij ons kopen, maar houd er rekening mee dat het bij ons ook niet oneindig is.  Uiteraard mag je ook je eigen droge en schone hout meebrengen. Aanhangers met hout worden niet geaccepteerd.

  Dat is mogelijk! In de weekenden hebben we een ontbijtbuffet voor €10,- p.p. Tijdens de schoolvakanties kan je door de week verse broodjes bestellen. Je kan in de vakanties en weekenden ook koffie of streekproducten zoals yoghurt en sap kopen.

  Ja, overal op het terrein en gratis.

  De Wildernisspa bestaat uit de hottub en sauna. Deze kunnen apart geboekt worden via deze pagina:

  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by